Home » Blog » We kijken even terug.....maar niet lang

We kijken even terug.....maar niet lang

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 20:33

 

31 december!

Laatste dagen van het jaar wordt ik altijd een beetje sentimenteel. Waarom? Geen idee het is een gevoel wat ik niet kan omschrijven, het voelt als een knoop in mijn maag. Heb altijd wat moeite met afscheid nemen. Zo nemen we afscheid van een heel gek, vreemd, bizar jaar.
Het jaar waarin ik mijn opleiding als orthomoleculair suppletie adviseur met een 9,1 afronden. Het jaar waarin ik veel plannen had om nog meer opleidingen te volgen voeding en gezondheid gerelateerd. Wilde met een nieuw project, nog een eigen webshop inclusief blog beginnen maar helaas heeft corona roet in het eten gegooid en mijn plannen belande in de kast. Mijn hoofd liet het niet toe.
Ik "moest" mijn volle focus op Bij Lien gooien .Daar moet tenslotte de boterham mee verdient worden en door de eerste 3 weken van de lockdown heb ik me zoooo ellendig gevoeld dat ik ff niet wist waar ik het zoeken moest.
 
Zoals elke bedrijfstak merkte BijLien ook de gevolgen door een drastisch lagere omzet als gevolg van corona.
Mijn mind nam een loopje met me. Kids, thuis, geen bestelling, geen mail, geen uitje, geen vertier of uitlaatklep.
Week 6 kwam de ommekeer, kreeg rust, genoot van de zon, het feit dat we dat we niks meer moesten. '
S Avonds geen haasje repje, geen sport, geen moeten in het weekend alleen maar rust en genieten van onze vrije tijd.
Alle tijd die we over hadden hebben we samen in Bij Lien gestoken.
 
Gelukkig kwam na een tijdje bij de Nederlanders het besef dat ze niet op vakantie konden en @bijlien en @dehoutsmith werden weer gevonden en er werden weer volop bestellingen en opdrachten geplaatst!
Hier zijn we zoooo dankbaar voor! Eindelijk had ik weer het gevoel dat ik mezelf nuttig kon maken. Want eerlijk is eerlijk ik ben geen juf, heb geen geduld, kan geen uitleg geven over Nederlands of wiskunde aan mijn pubers. Dat moet ik toch echt aan andere overlaten.

Uiteindelijk kan ik zeggen dat ik wel de rust heb gevonden in 2020 en kan genieten van de irritante 😉 pubers om me heen.
Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat we het gered hebben met heel hard werken, dat mijn omgeving gezond is, gezelligheid ook thuis te vinden is. Ik kan trots terug kijken op 2020!
Thuis hebben we het vaak "anders" gezellig gemaakt en zakelijk hebben we uiteindelijk toch heel hele mooie projecten mogen afronden. Door de rust hebben we ook leuke plannen kunnen maken voor 2021!

Maar godverdomme wat mis ik jullie allemaal! Die heerlijke uitlaatklep in de kroeg, voor een borrel en een dansje, een festival, een lekker warm land waar we op vakantie kunnen en uiteraard ons mooie oeteldonk!

Lieve mensen het is zoals het is! Geniet thuis van alle lieve mensen om je heen 🖤

We zullen zien wat 2021 ons gaat brengen! Hopelijk veel liefde, gezondheid & gezelligheid!
Proost op 2021!
Liefs Lien 🖤
 
 

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.