Home » Blog » Ben jij eerlijk tegen jezelf?

Ben jij eerlijk tegen jezelf?

Gepubliceerd op 9 augustus 2019 om 14:22

Ben jij eerlijk tegen jezelf?

 

En doe jij dagelijks wat je leuk vind? Nou ja, dagelijks is misschien een tikkeltje overdreven maar denk jij er wel eens over na of je doet wat je leuk vindt?

Als je namelijk doet wat je leuk vind hoef je nooit meer te werken!

De beste keuze die ik ooit gemaakt heb is om te stoppen om voor een “baas” te werken.

Je kan pas 100% ergens voor gaan en groeien als je er 1000% instopt.

 

Vanaf dag 1 voelde ik me bevrijd, ging zingend naar mijn werk. Beantwoorde jullie mail, pakte de bestellingen in en alles met 1000% volle overgave. Ik geloof(de) erin!

 

Tot een half jaar geleden. Ik voelde me niet helemaal lekker in mijn vel, was geprikkeld, sliep moeilijker, had geen fut om te sporten en de zin om te werken werd steeds minder. Baalde van mezelf!

Waarom? Je hebt het toch goed, doet wat je leuk vind wat lig je nou te mauwen?!

 

Was al maanden met afvallen bezig, ook dat lukte me niet helemaal zoals ik zou willen. Zat vast, letterlijk vast! Mijn lichaam zat op slot. Had vage klachten die ik niet kon thuisbrengen.

Bleef overtuigd en dacht echt dat het me allemaal zou lukken. Wilde alle ballen hooghouden, naast Bij Lien heb ik nog een bedrijf Mèskes, dat wilde ik samen met mijn vriendinnetje in goede banen leiden, gezond leven, sporten, een bedrijf draaiende houden, druk sociaal leven, moedertje spelen, taxibedrijf en vrouw zijn. En waar was IK?

 

Ik was mezelf een beetje vergeten!

Per toeval (ik weet nu dat toeval niet bestaat) 😉 kwam ik via een vriendin terecht bij een Orthomoleculaire therapeute, Gerdie genaamd. Werd doorgemeten en ja hoor. Daar stond hij voor de deur. De burn-out! Gelukkig heb ik die deur niet opengedaan en ben aan mezelf gaan werken!

 

Vooral ook nadenken, wat wil je nou? (Soms moet iemand je daar even op wijzen)

Dat valt uiteraard niet mee als je bovenkamer een groot zootje is. Was gelukkig al een tijdje bezig met gezond eten en ben dat verder gaan uitbreiden en met als aanvulling ben ik Pure Arctic Oil gaan slikken.

 

Daarbij ging langzaam een wereld voor me open. Dit kon toch niet alleen met deze olie te maken hebben. In eerste instantie had ik het nog niet zo door. Tot mijn dochter ziek werd. Gelukkig niet ernstig maar wel erg genoeg om niet op vakantie te kunnen en om dagelijks met haar “bezig” te zijn.

 

In het ziekenhuis kwamen ze er tijdens een bloedtest achter dat haar CRP (ontstekingswaarde) bijna op 400 zat. De arts begreep er niks van. Op vrijdag zat ze zat vrolijk in bed en wilde naar huis. Daar wilde arts nog niet over nadenken. Eerst moesten die ontstekingswaarde in haar bloed omlaag.

 

Ik (en de arts met mij) zaten met onze handen in het haar, hoe kon dit?!

Toen werd ik weer door dat zelfde vriendinnetje erop gewezen, bel Gerdie, wellicht heeft zij een oplossing. Gerdie gaf me de tip! De Pure Arctic Oil, die heb je toch in huis voor jezelf? Nou hop gieten maar, die ontsteking moet eruit! Met in mijn achterhoofd “baat het niet dan schaadt het niet.” Zo gezegd, zo gedaan!

Zondagochtend was haar waarde zo gedaald dat ze naar huis mocht.  Helaas belande we de dinsdagavond weer op de eerste hulp.

Ze had haar wond letterlijk open geniest, alle rotzooi die nog in haar lichaam zat moest eruit.

Dit was voor mij een teken, die olie doet zijn werk. (we weten natuurlijk nooit hoe het gegaan was zonder deze olie, maar voor mij was dit een teken! Noem me maar gek)

Zo kreeg ik van een vriendinnetje nog een prachtig verhaal nav deze olie.

Ze kwam bij haar huisarts omdat ze inmiddels 21 dagen (ja echt waar) niet gepoept had.

Weer zei Gerdie, gieten met die olie alles moest zacht worden die bende moet eruit.

En ja hoor, heel langzaam kwam haar stoelgang op gang.

Ik vond dit zo “rete” interessant dat ik me ben gaan inlezen. Ik ben zelfs naar een lezing geweest van Erik Alexander Richter. Echt! Wat ben ik enthousiast geworden. Had niet verwacht dat dit ooit iets voor mij zou zijn, Ik lijk wel een zweefteef, Whahahaaha!

 

Maar wat blijkt, veel mensen (lees bijna iedereen) heeft een onbalans in het lichaam. Ze hebben een te hoog Omega 6 en een kort aan Omega 3 en dat kan allerlei vervelende kwalen en ontstekingen met zich meebrengen. Dit gebeurde dus ook bij mezelf. Uiteraard heb ik mezelf laten testen (dit is het voordeel van deze olie, er zit een eenvoudige thuis bloedtest bij. Meten is weten) 

 

Samenvatting:

-        Ontstekingen die sluimeren en daardoor ontwikkel je ziektes

-        Ziekte = tekort aan gezondheid

-        Olie bevat: Vit D + E + IJzer + Anti oxidanten

-        DHA voor hersenen (vergeetachtige) Ogen en zenuwstelsel

-        Bloedcel bestaat uit dingen die je eet en bestaat 120 dagen, daarna ontstaat er een celvernieuwing

-        Omega 6 = ontsteking Omega 3 tekort is onbalans

-        99,9% heeft verstoorde vetzuurbalans

-        Chronisch ziektebeelden zijn nagenoeg allemaal ontstekingsziekten en ontstekingen hebben relatie met verstoorde            vetzurenbalans

-        Gezonde vetzurenbalans is een must voor elke cel om een gezondheidsproblemen te voorkomen.

-        Je gaat met olie iedere cel van binnenuit vernieuwen & flexibel maken. Hoe flexibel hoe gezond. Afvalstoffen kunnen beter de cel uit en voedingsstoffen kunnen er beter in.

 

Maar waarom dan deze EQ Pure Arctic oil (Omega 3 vis olie) en niet een gewone van de drogist?

De gezondheidsvoordelen zijn ontzettend groot! In capsule vorm betreft het vaak gekweekte vis en is van minder hoogwaardige kwaliteit. Dit kun je controleren door een capsule van de drogist door te knippen en te ruiken. Stinkt deze capsule ranzig of ruikt deze naar vis dan is de kwaliteit niet bevorderlijk voor de gezondheid. Tevens is 1 eetlepel Arctic oil gelijk staat aan ongeveer 5 capsules.

 

 

Deze Arctic oil wordt uit verse wilde vis (kabeljauw) gewonnen en gevist uit de Noorse wateren en hier direct op duurzame wijze verwerkt. Door de toevoeging van koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en citroen extract voor een frisse smaak is de visolie vloeibaar te gebruiken. Dit is echt een topkwaliteit van pure vis olie.

 

Het voordeel van deze Pure Arctic Oil is dat je bij aanschaf van het pakket 2  gratis bloedtesten ontvangt. 1 gebruik je bij aanvang van het traject om een nulmeting te kunnen toepassen en de andere bloedtest doe je na 120 dagen om het wetenschappelijk verschil te ervaren.  Oftewel Meten = weten.

 

Deze test toont de verhoudingen Omega 3 en omega 6. Door ons westers dieet van tegenwoordig krijgen we niet meer de juiste verhouding binnen. Automatisch zal je lichaam de ontstoken cellen proberen te bestrijden wat veel energie kost. Helaas een vicieuze cirkel omdat we de omega 6 weer in voeding binnenkrijgen.

 

Wanneer je merkt dat je een tekort hebt? 

Vermoeid

Laaggradige ontstekingen

Somber 

Piekeren

Snel overprikkeld

Omega 3 heeft wetenschappelijk bewezen positieve effecten op de gezondheid te hebben

Verlaagt de bloedlipiden en bloeddruk, verlaagt het risico op hart en vaatziekten

Behoudt de elasticiteit van de bloedvaten

Verbetert het functioneren van de hersenen

Draagt bij aan meer rust en verlichting van depressie

Gaat ontstekingen in hersencellen en bloedvaten tegen

Maakt de cel membraan zachter en flexibeler. 

 

Waaraan kun je na (en binnen) 4 maanden verbetering kan merken:

Je huid wordt zachter, minder spataders, lagere bloeddruk, glanzend haar, betere stoelgang 

(Ja ja het is echt waar) betere nachtrust, meer energie, minder snel overprikkeld, 

minder somberheid, minder rode huid, sterkere nagels, makkelijker afvallen, minder hoofdpijn, 

minder menstruatie pijn, minder overgangsklachten, minder kans op diabetes, 

betere wondheling, minder gewrichtsklachten, meer libido, minder oogklachten.  

Op langere termijn  minder kans op hart- en vaatziektes, diabetes en alzheimer.    

Ook is er vaak verbetering te zien bij eczeem, acne en psoriasis.   


En wat denk je van onze kinderen.

Mijn zoontje heb ik ook laten testen en wat blijkt ook een tekort en disbalans.

De Omega 3 index is nu 5,4% wat een (12% is goed)

De omega 6 ratio staat op 28, 5:1 Dit moet 1;1 zijn. Hij heeft nu een verhoogd risico op lange

termijn ontstekingsreacties en verwondingen, evenals een verminderd afweer systeem.

Dus hop die gaat ook aan de olie en testen we over 4 maanden weer.  (hiervan houdt ik jullie op

de hoogte)

(De levensduur van de rode bloedcel is 120 dagen, vandaag 4 maanden)

 

Ik dwaal gruwelijk af. Sorry, bietje enthousiast! ;-)

 

Ik begon mijn bericht met de vraag of je eerlijk bent tegen jezelf?

Ik kan eindelijk oprecht zeggen dat ik eerlijk ben tegen mezelf en dat heeft me doen beseffen dat ik een fijn (lees heerlijk) leven heb, mijn webshop ontzettend tof vind en dat ik deze heel graag wil uitbreiden met mooie & gezonde producten. Ik heb 11 jaar een schoonheidssalon gehad en merk dat de schoonheid & gezondheid me ontzettend blijft inspireren. Ik vind het een fijn gevoel om mensen blij, gelukkig en bewust te maken van een “ gezonde leefstijl” waar ieder zich prettig bij voelt.

Kortom!

Ik ben overtuigd, ik voel me stukken beter! Dat is wat het belangrijkste is! Hoop dat ik jouw ook heb kunnen overtuigen. Want uiteindelijk heb je zelf grip op je gezondheid! Waarom zou je niet voor het beste van je lichaam gaan? 

 

Mocht je vragen hebben of ook interesse dan mag je me uiteraard altijd een berichtje sturen

 

Liefs Lien

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.