Lotte 18 jaar!

 

Vorige week was het eindelijk zover, ons Lotje werd 18 jaar. 

Ze heeft er ontzettend lang naar uit gekeken, eindelijk mag ze legaal op stap en een lekkere borrel drinken. 

Man wat vliegt de tijd. En dan ineens komt er zo'n besefmoment, oh mijn god, wordt echt snel oud.

De avond voor ze 18 jaar wordt hebben we de tent versiert en kijken we nog heel even tv voor we naar bed gaan. De hele week waren we in de ban van Hebe en Sanne die vermist waren.  Precies een uur voordat ons meisje 18 jaar wordt komt het verschrikkelijke nieuws dat de meisjes dood gevonden zijn. Hij valt in als een bom. Ik krijg een strot als 10 en de tranen zitten hoog. Je kunt je toch niet voorstellen dat je meisje zomaar uit je leven wordt gerukt. 

Het is verschrikkelijk! Nog even het nieuws afkijken en dan naar boven met een berg herrie. Uiteraard eerst mijn heerlijke meissie even knuffelen en feliciteren met haar 18e verjaardag!

 

Uiteraard laten we dit niet zomaar voorbij gaan. Wij altijd wel van de feestjes en partijen dus als er iets groots gevierd kan worden dan doen we dat heel graag. Al heb ik er wel al weken vooraf stress van maar dat ligt bij mij.

Ik had wat rond gekeken voor leuke slingers en ballonnen maar kwam erachter dat ze zelf al het een en ander had gekocht, de slimmert! Hmmmmm wat dan, Ik wilde toch iets speciaals maar niet te gek in prijs aangezien het maar voor 1 dag is en later toch weer in de kast beland.

Ik was wat aan het rondkijken op het net en ineens kwam ik op site van www.lintbedrukken.nl

Yes, ik was direct enthousiast, dat is leuk! Een sjerp met Lotte 18 jaar waar ze verplicht de hele dag mee rond moet lopen 😉

Haha ik weet niet of ze er zelf ook heel gelukkig van wordt maar ach in ieder geval bij binnenkomst van de gasten.

Dus hop eens kijken op de site en eens door de foto’s scrollen van de producten die ze ooit al eens gemaakt hadden. Tjee ik verbaasde me over het flinke assortiment en waar je overal een lint voor kunt gebruiken. Dat moet ik onthouden.

Direct maar even een sjerp bestellen dacht ik, kak! De linten zijn verkrijgbaar in 55 kleuren ik kreeg een error. Uiteraard wel even vragen aan de jarige job welke kleuren ze wilde gebruiken op haar feest.

Roze, champagne en goud waren de kleuren die ze graag wilde gebruiken. Kwam dat even goed uit want ook deze kleuren zijn leverbaar. Voor een champagne kleur lint en een gouden opdruk gekozen. Zelf kun je de opdruk bepalen, welke kleur, lettertype. Mocht je nog andere wensen hebben kun je die ook nog doorgeven.

Dus hop besteld!

Binnen een dag lag het op de deurmat! Ik werd er zelf helemaal gelukkig van, haha! Gelukkig ons Lotte ook want ze heeft de hele avond de sjerp omgehad ze was ze echt jarig en gelukkig enthousiast over de kleur!

Oftewel, perfecte service, mooie kwaliteit en dat voor een leuke prijs.
Weet nu wel dat ik daar vaker ga bestellen, voor jubilarissen, doorkniplinten of zelfs voor rouwlinten.

Daar zullen we voorlopig nog maar niet aan denken, dat stellen we nog heeeeele veel jaren uit.

Voorlopig genieten we na van een heerlijk feest van ons 18 jarige Lot!

 

 

Lint bedrukken